Wie kunnen zich bij ons inschrijven?

Inwoners van Helden, Panningen en de omliggende kerkdorpen (Egchel, Beringe Koningslust, Grashoek, Helenaveen) kunnen zich inschrijven bij huisartsenpraktijk Van der Linden, mits een gezinslid al staat ingeschreven, dit noemen we gezinshereniging.

Ook met spoed willen we snel bij u kunnen zijn, daarom adviseren we mensen woonachtig buiten dit gebied zich in te schrijven in een huisartsenpraktijk in hun eigen dorp.

Hoe kunt u zich inschrijven?

  • Door middel van onderstaand formulier. Deze kunt u inleveren bij de assistente. Wij vragen u zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Als u meerdere personen tegelijk wilt inschrijven, neem dan van alle personen een geldig legitimatiebewijs mee.
  • U kunt ook een formulier ophalen aan de balie in de huisartsenpraktijk (open van 8.00-10.30 uur, van 11.00-13.00 uur en van 14.00-17.00 uur).
  • Voor de daadwerkelijke inschrijving vragen we u een afspraak te maken voor kennismaking met de assistente en het verstrekken van  praktijkinformatie

Mocht u nog vragen hebben of behoefte hebben aan een gesprek met uw nieuwe huisarts, maak dan gerust een afspraak.

 

PRAKTIJK IS GESLOTEN VOOR NIEUWE PATIËNTEN. Neem eventueel contact op met uw zorgverzekeraar

Download het inschrijfformulier

 

U wilt zich uitschrijven?

Als u zich wegens een verhuizing (of andere reden) wilt uitschrijven, kunt u onderstaand formulier downloaden. U kunt het formulier dan inleveren op de praktijk bij de assistente. Zij zorgt voor de verdere afhandeling.

Download het uitschrijfformulier

Wilt u een wijziging doorgeven?

Download het wijzigingsformulier