Ons team

Huisarts dokter Van der Linden

Sinds 1991 ben ik huisarts in Panningen nadat ik in Nijmegen (mijn geboortestad) heb gestudeerd. Na mijn opleiding heb ik 2 jaar in ziekenhuis Venray gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan.

Als huisarts merk ik dat ik graag met de patiënt overleg en houd ik ervan de patiënt in zijn totaliteit te bekijken, met bijvoorbeeld ook erfelijke aanleg. Tijdens een consult maken we samen een plan van aanpak waarbij zowel u als patiënt, als ik als huisarts zich in kan vinden.

De medische wereld valt soms in de mogelijkheden tegen. Op zo’n moment hoop ik toch wat te betekenen in het welzijn van de patiënt. Ik zal altijd streven naar een eerlijke band met de patiënt hoewel ik merk dat dat soms kan botsen.

Ondanks de lange werkdagen houd ik van het huisartsen vak, omdat de patiënten mij vertrouwen geven, en een altijd weer boeiende werkdag. Ik besef dat ik dankzij de patiënten leuk werk heb.

Mijn praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten, wel open voor gezinshereniging.

Praktijkondersteuners

In de praktijk werken wij samen met een praktijkondersteuner somatiek, diabetes verpleegkundige en praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg.

Deze disciplines hebben hun eigen spreekuren.

Janneke POH Ouderenzorg/ BIG-nummer: 59910213930

Moniek  POH Diabetesverpleegkundige

Judith    POH Somatiek

 

Doktersassistentes

Daarnaast hebben de doktersassistentes hun eigen spreekuur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de doktersassistente. Voor het maken van een afspraak belt u 077-30 66 352.

Joanita   Doktersassistente en Praktijkmanager

Kim  Doktersassistente